Доставка и плащане

Цени

Всички цени посочени на www.intergeoresource.com са с включен 20% ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.

Поръчка

Можете да направите своята поръчка използвайки онлайн системата за поръчки на сайта, като надлежно попълните всички необходими данни. Поръчки изпратени до 15 часа в работен ден се обработват през същия работен ден, а поръчки изпратени след 15 часа или в неработен ден се обработват през следващия работен ден.

Поръчка или запитване можете да направите и като директно се свържете с нас по телефон или електронна поща.

Поръчките в intergeoresource.com не се потвърждават по телефона. Ако всичко е наред с поръчката Ви, тя директно ще бъде изпълнена в рамките на срока за доставка. Ако се налага уточнение или има проблем с изпълнението на поръчката, ще се свържем с Вас по телефона, а ако не успеем да Ви открием, ще изпратим имейл.

Регистрация

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в www.intergeoresource.com стоки, е необходимо първо да се регистрирате.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон за връзка. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

Поверителност на данните

Личните данни, които www.intergeoresource.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите - приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката, „Интергеоресурс” ООД гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на www.intergeoresource.com заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

ДОСТАВКА

Доставката за България се извършва в рамките на 3 работни дни .

Цената за транспорт се калкулира според тарифния план на предпочитаният от Вас куриер.

При поръчки над 100лв. доставката е безплатна с куриерска фирма Speedy.

Доставката се извършва от наш адрес до адрес или до офис на куриерските фирми и не е с фиксирана стойност. Тя зависи от теглото, наложеният платеж и местоположението.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

  1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
  2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
  3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

   При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

СЕРТИФИКАТИ

Продаваните от нас скъпоценни камъни със стойност над 50 лв. са придружени със сертификати издавани съгласно притежаваното удостоверение за регистрация № 00309 от Министерство на Финансите, на основание чл.13, ал.1 от Валутния закон, за издаване на експертни сертификати за идентичност и качествени характеристики на скъпоценни камъни по чл.63 и има право да осъществява тези дейности, съгласно изискванията на наредбата за добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни.
Регистрираните дейности следва да се осъществяват на посочените адреси от компетентните лица, посочени в удостоверението.

Внимание!

Бройките на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от артикулите, които се забавят поради независещи от нас причини. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището. Благодарим Ви за вниманието и се надяваме да проявите търпение и разбиране.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки